Spirituele coach

Een spirituele of energetische coach helpt u met verschillende zaken. Zo komt u via een medium weer in contact met een overledene. Ook helpen wij u met het opheffen van lichamelijke, mentale of energetische blokkades.

Aan de hand van een reading adviseren wij u waar wij u het beste mee kunnen helpen. Omdat ons oog net even iets verder kan kijken dan wat te zien is kunt u erop vertrouwen dat dit ook voor u werkt. Belangrijk is wel dat u open staat voor de boodschappen van een spirituele coach.

Wat doet medium in Zoetermeer voor u?

Van een medium is bekend dat u via hem of haar contact maakt dierbaren die overleden zijn. Dat is het klassieke beeld van de waarzegger. Tegenwoordig gaat een medium veel verder. De werkwijze die wij ons als medium in Zoetermeer hanteren is spirituele coaching. Dit wordt door steeds meer mensen gedaan omdat wij als energetische coach meer zien of voelen aan uw energie.

Door handoplegging of door uw aura te lezen bekijken wij waar bij u de blokkades zitten. Wij geven aan wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij geven we een indicatie van het aantal sessies dat u nodig heeft. Het advies is om zelf aan de slag te gaan met oefeningen die uw proces tot heling versnellen. Dit komt uw proces bij een spirituele coach ten goede.

Spirituele Coach

De medium als boodschapper

Een medium is in te zetten als brug tussen het aardse leven en het hiernamaals. Dit betekent dat wij boodschappen van overledenen aan u kunnen doorgeven. Onze ervaring leert dat zulke antwoorden een stukje rust geven. U gaat daarna weer lichter en vrolijker door het leven.

Een spirituele coach voorspelt u niet de toekomst. Die heeft u helemaal zelf in de hand. Een echte medium zegt u dus nooit wanneer bijvoorbeeld komt te overlijden. Uw keuzes bepalen uiteindelijk uw levenspad. Als spirituele coach adviseren wij u wel over hoe u uw leven zo fijn mogelijk leeft.

Energetische coach geeft praktische handvatten

Verwacht geen enge rituelen of voorspellingen als u naar ons toekomt. De meeste mensen die bij ons zijn geweest ervaren de readings van een spirituele coach juist enorm positief. Het geeft antwoorden op vragen die u nergens anders kunt krijgen.

Voordat u een afspraak bij ons als spirituele coach plant, neem dan gerust vrijblijvend contact op. U kunt ons bereiken via de mail, telefoon en via het contactformulier op onze website. Geef duidelijk aan waarvoor u met ons in gesprek wil. Wij komen zo snel mogelijk bij u erop terug.

Menu