Medium in Zoetermeer

Een bezoek aan een medium in Zoetermeer komt de laatste tijd frequenter voor. Dat komt doordat mediums dingen zien, voelen of horen waar de standaard wetenschap niet bij kan. De meeste mensen gaan naar mediums om contact te maken met overledenen. Tevens gaat men naar een medium als aanvulling op bezoek aan een arts. Belangrijk is wel dat u open staat voor de adviezen van een spirituele coach.

Antwoorden op al je vragen

Een ander woord voor medium is boodschapper of waarzegger. Mediums maken contact met mensen van gene zijde en zijn in staat om de energie te lezen van de persoon tegenover zich. De mensen die bij hen komen krijgen antwoorden op vragen die ze niet van iemand anders kunnen krijgen. Door contact te maken met een dierbare overledene komen naasten erachter waar de ziel van de overledene nog mee worstelt.

In bijna alle gevallen zijn het ook de mensen zelf die meer willen weten over bepaalde gebeurtenissen. Bij een reading wordt ook gevraagd een foto of een kostbaar bezit mee te nemen van de persoon die is overleden. Hierdoor komt het medium nog iets dichter bij de geest te staan van de persoon in het hiernamaals. Antwoorden op vragen zijn zo nog beter te beantwoorden.

Medium Zoetermeer

Hoe gaat een reading in zijn werk?

Het verloop van een reading bij ons als medium praktijk in Zoetermeer hangt helemaal af van jouw wensen en behoeften. Het hangt er echt helemaal vanaf waar jij meer over wil weten. Het is dus mogelijk om je vragen te stellen aan het medium over een overleden dierbare. Aan de hand van een foto of een sieraad maakt een medium contact met de geest van uw familielid. Met tussenkomst ontstaat er een gesprek tussen u en de persoon die is overleden.

U kunt zich ook tot een medium in Zoetermeer richten voor energiewerk. Helderziende mediums die aura’s kunnen lezen zien door de kleuren van uw energie met welke interne blokkades u rondloopt. Door bepaalde kleuren op een plek bij het lichaam kan een spirituele coach u adviseren om langs een arts te gaan. Zodoende kan een energetische coach heilzaam voor u zijn.

Spirituele coaching

Uiteraard is het fijn om daarnaast nog praktische handvatten te krijgen van een spirituele coach. Ervaren waarzeggers adviseren u welke concrete stappen u kunt nemen om de pijn te bestrijden en de lichamelijke blokkades op te heffen. Een reading met een medium is zeker van toegevoegde waarde als u bezig bent met een proces om uzelf te helen. Uiteraard is het fijn om daarnaast nog praktische handvatten te krijgen van een spirituele coach. Ervaren waarzeggers adviseren u welke concrete stappen u kunt nemen om de pijn te bestrijden en de lichamelijke blokkades op te heffen. Een reading met een medium is zeker van toegevoegde waarde als u bezig bent met een proces om uzelf te helen.

Menu