Energetische coach

Een spirituele coach begeleidt u op verschillende manieren. Voor lastenverlichting en het aanleren van nieuwe vaardigheden vindt u hulp vanuit verschillende invalshoeken. Echter zijn er slechts een aantal coaches die u helpen met antwoorden verkrijgen van gene zijde. Wij helpen u ook verder met energetische blokkades of symptomen van hooggevoeligheid.

Waarom een spirituele coach?

Zo zijn er dus ook meerdere coaches op spiritueel vlak. Eén daarvan kennen de meeste mensen – dat is het medium of de waarzegger. Via een foto of een ander voorwerp maken zij voor u contact met een dierbare die is overleden. Vanuit wat wij zien als medium in Zoetermeer geven wij u advies over hoe u om kunt gaan met rouw, verlies en loslaten.

Zo helpen wij u ook met energetische blokkades in en rondom uw lichaam. Door het lezen van aura’s zien wij precies waar u mee kampt en of het raadzaam is een arts te bezoeken. Daarnaast helpen wij u als energetische coach hoe u zelf om kunt gaan met uw spiritualiteit. Het kan goed zijn dat uw helderziend- of helderwetendheid een obstakel is in een wereld die openstaat voor alleen concrete zaken. Wij begeleiden u hier graag in.

Energetische Coach

Blokkades opheffen en lasten verlichten

Ziektes in uw lichaam manifesteren zich in de vorm van een energetische blokkade. Een medium of energetische coach ziet al snel met welke klachten u rondloopt. Dat heeft dan alles te maken met de kleur van uw aura of energie. Andere coaches doen dit door middel van handoplegging. Door middel van de frequenties die u uitzendt legt een spirituele coach uit waar het hem aan schort.

Als energetische coach helpen wij u ook om de blokkades op te heffen. Door uw energie weer in goede banen te leiden kan het zijn dat u pijnvrij bent na een aantal sessies. In combinatie met een behandeling bij een medisch specialist versnellen wij uw helingsproces.

Energiewerk voor een lichter leven

Als medium in Zoetermeer helpen wij u als energetische coach met antwoorden op vragen aan overledenen en energiewerk en het opheffen van blokkades. Dat is wat u mag verwachten van een energetische coach. Daarnaast geven wij u praktische tips hoe u zelf met de bevindingen van een reading aan de slag kunt.

Heling gebeurt namelijk niet alleen tijdens de sessie zelf. U kunt zelf dit proces bespoedigen door met de tips van een energetische coach aan de slag te gaan. Denk hierbij aan het uitvoeren van rituelen in uw huis, dagelijks dankbaarheid uitspreken voor u gaat slapen of het doen van ademhalingsoefeningen. Na een aantal sessies bij een energetische coach voelt u zich energetisch een stuk lichter.

Menu